İTÜ'de Zirve Heyecanı!

İTÜ öğrencilerine ve mezunlarına mesleki hedeflerine ulaşmaları yolunda gerekli desteği sağlamak amacıyla kurulan ve Rektörlüğe bağlı bir birim olarak çalışmalarına devam eden "İTÜ İş ve İnsan Kaynakları Merkezi" artık geleneksel hâle gelen senenin en büyük etkinliği İTÜ İnsan Kaynakları Zirvesi'ni 25 - 28 Şubat tarihleri arasında üç yerleşkede dört farklı lokasyonda eş zamanlı olarak gerçekleştiriyor.

Bu sene 9.su düzenlenecek olan etkinlikte öğrenci, mezun, akademisyen ve uzman profesyoneller 25-26 Şubat 2013 tarihinde Gümüşsuyu Makine Fakültesi'nde başlayacak etkinlik; 26-27 Şubat'ta Maçka İşletme Fakültesi, 25 -28 Şubat arasında Ayazağa Fakültesi Elektrik Elektronik Fakültesi'nde ve 26-28 Şubat tarihleri arasında da Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde buluşacak.

İKZ 2013, çok değerli katılımcılar ile zengin içerikli paneller sunacak. Evrim Kuran, Gözde Berber, Yasemin Sungur, Evre Kızıltepe ve Özlem Sarıoğlu gibi uzmanların yanı sıra Nasuh Mahruki ve Müjdat Gezen gibi ünlü isimlerin yapacağı sunumlarla kişisel gelişim uzmanları, sanatçılar, akademisyenler, öğrenciler, bir başka deyişle "İŞ" ile "İNSAN KAYNAKLARI" çok keyifli bir atmosferde buluşacak İTÜ'de...

Altın sponsorluğunu ARÇELİK'in, gümüş sponsorluklarını ALSİM ALARKO, ACCENTURE, BOSCH, EAE ELEKTRİK, ERDEMİR, VİKO ve bronz sponsorluklarını da ELTAŞ TRANSFORMATÖR, ING BANK, SİF İŞ MAKİNALARI ve SOFTTECH'in üstleneceği İKZ 2013'e DOĞUŞ YAYIN GRUBU basın sponsoru olarak, PEAK UP, BITS RFID Çözümleri, ELVAN GIDA ve KURUKAHVECİ Mehmet Efendi de ürün sponsoru olarak destek verecek.

Her biri sektöründe öncü 60'a yakın firmanın katıldığı etkinlikte öğrenciler aynı zamanda önemli kişisel gelişim uzmanlarının sunumlarını dinleme fırsatı bulacak, yarışma ve çekilişlerle ücretsiz yurtdışı eğitimi, konser ve maç biletleri ile sürpriz hediyeler kazanacak.

Tüm etkinliklerin ücretsiz olacağı İKZ 2013'te, 6 seminere katılanlar sertifika hakkı elde etmiş olacak...

Ayrıntılı bilgi almak ve kayıt olmak için: www.ikz.itu.edu.tr

 

 


İTÜ Kurumsal İlişkiler ve Mezunlarla İletişim Ofisi
İTÜ Ayazağa Kampüsü, Süleyman Demirel Kültür Merkezi, 34469 Maslak, Sarıyer/İstanbul
mezun@itu.edu.tr
Telefon ve Faks: (212) 285 30 80