İTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ KARİYER MERKEZİ AÇILDI

14.06.2012

İTÜ Mezunları Derneği, yeni projelerinden birini daha hayata geçirdi. İTÜ Kariyer Merkezi, İTÜ mezunlarının hizmetine girmiş bulunmaktadır.

Kariyerlerine uygun, nitelikli bir iş arayan mezunlarımız ve Üniversitemiz mezunlarını istihdam etmek isteyen tüm firmalar için artık yeni buluşma noktası olan İTÜ Mezunları Kariyer Merkezi'ne www.itumdik.com adresinden ulaşabilirsiniz.

İş Kur Özel İstihdam Bürosu lisansına sahip olan derneğimizin Kariyer Merkezi hizmetinden, Üniversitemizin Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora eğitim kademelerinden herhangi birinden mezun olan tüm İTÜ'lüler herhangi bir ücret ödemeden yararlanabileceklerdir. Siteye ilan vermek isteyen firmalar ise çeşitli seçeneklerden oluşan çok uygun maliyetle, Türkiye'nin en nitelikli elemanlarının oluşturduğu çok özel bir başvuru havuzundan yararlanma imkanına sahip olacaklardır.

Dernek Yönetim Kurulunun aldığı kararla firmaların, ilgili web sitesine verdiği ilanlardan elde edilecek gelir, derneğimizin bursfonuna aktarılacaktır.

Tüm firmaları ve mezunlarımızı, İTÜ Kariyer Merkezi'nin sunduğu bu hizmetten faydalanmaya davet ediyoruz.

Kariyer Merkezi ile ilgili her türlü sorularınız için kariyer@itumd.org.tr adresine e-posta gönderebilir veya 0212 328 34 54 (3 hat) no'lu telefonu arayabilirsiniz.

Mezun Bilgi Sistemi sayesinde;
 İletişimde Kalın, Haberdar Olun, Arkadaşlarınızı Bulun...

İTÜ Kurumsal İlişkiler ve Mezunlarla İletişim Ofisi
İTÜ Ayazağa Kampüsü, Süleyman Demirel Kültür Merkezi, 34469 Maslak, Sarıyer/İstanbul
mezun@itu.edu.tr